Hvordan holder jeg Alpha?

First

Forstå Alpha

Hvorfor Alpha?

Alle skal have mulighed for at udforske den kristne tro, stille spørgsmål og dele deres synspunkter. 

Det er præcis, hvad Alpha giver mulighed for - i et uformelt, venligt og åbent miljø. Ingen kan tvinge nogen til at tro på noget som helst. Gennem årene har det vist sig, at når vi viser stor åbenhed og lader Alpha gæster være sig selv, vil liv blive forvandlet. 

Hvad er historien?

Flere end 24 mio. mennesker har prøvet Alpha i 169 lande. Alpha er oversat til 112 forskellige sprog.

Alpha blev oprindeligt udviklet som et kort kursus i kirken Holy Trinity Brompton i London i 1990. Nicky Gumbel overtog ansvaret for kurset og åbnede Alpha for mennesker uden for kirken, som ønskede at udforske den kristne tro. Nu findes Alpha i de fleste protestantiske kirkesamfund, den katolske kirke og den ortodokse kirke.

Alpha er...

Autentisk

Alpha præsenterer, hvem Jesus virkelig er. På Alpha kan man være åben og autentisk. Det gør, at gæster kan være helt sig selv.

Relationel

Alpha er baseret på gode venskaber, som bygges på nogle få uger, men ofte varer ved lang tid efter.

Afhængig

På Alpha er vi afhængige af Helligånden. Det er kun Gud, der forandrer menneskers liv - vi kan kun introducere Ham.

Then check out

Hvad andre siger

"Efter min mening udfører Alpha en vigtig opgave, med at gøre folk interesseret i troen og ved at gøre troen relevant for det moderne menneske."  Father Raniero Cantalamessa  Pavens huspræst

"Efter min mening udfører Alpha en vigtig opgave, med at gøre folk interesseret i troen og ved at gøre troen relevant for det moderne menneske."

Father Raniero Cantalamessa

Pavens huspræst

Last

De 5 første trin

Træning  Du kan se undervisningsvideoer online og finde svar på de mest almindelige spørgsmål om mad, atmosfære, markedsføring og alle andre praktiske ting omkring Alpha. Opret en konto og registrer dit Alpha-kursus for at se videoer. Eller se Alpha Basics (engelsk) og læs mere om, hvordan man bedst forbereder Alpha. Download Alpha Basics >  Register dit Alpha her og få adgang til alle materialer .

Træning

Du kan se undervisningsvideoer online og finde svar på de mest almindelige spørgsmål om mad, atmosfære, markedsføring og alle andre praktiske ting omkring Alpha. Opret en konto og registrer dit Alpha-kursus for at se videoer. Eller se Alpha Basics (engelsk) og læs mere om, hvordan man bedst forbereder Alpha. Download Alpha Basics >
Register dit Alpha her og få adgang til alle materialer.

Planlægning og forberedelse  Nogle få vigtige spørgsmål: Hvor vil jeg køre Alpha? Hvilke dage er bedst? Hvilket tidspunkt passer bedst for dem vi vil invitere? Hvad med maden, skal vi lave den selv eller få den udefra? Hvem gør hvad? Det er en god idé at lave en grundig planlægning sammen med teamet. Find ressourcer her.

Planlægning og forberedelse

Nogle få vigtige spørgsmål: Hvor vil jeg køre Alpha? Hvilke dage er bedst? Hvilket tidspunkt passer bedst for dem vi vil invitere? Hvad med maden, skal vi lave den selv eller få den udefra? Hvem gør hvad? Det er en god idé at lave en grundig planlægning sammen med teamet. Find ressourcer her.

Sammensæt og undervis et team  Noget af det vigtigste for at køre Alpha er at have et godt team. Uanset størrelsen af dit Alpha, så sørg for at vælge gode folk til teamet. Når teamet er samlet, så sørg for at de bliver undervist. Det gør du nemt ved at invitere og dele materialer med dem h er

Sammensæt og undervis et team

Noget af det vigtigste for at køre Alpha er at have et godt team. Uanset størrelsen af dit Alpha, så sørg for at vælge gode folk til teamet. Når teamet er samlet, så sørg for at de bliver undervist. Det gør du nemt ved at invitere og dele materialer med dem her

Fortæl om Alpha!  Når alt er planlagt og teamet er sammensat, er det tid til at reklamere for Alpha. Overvej, hvordan I kan opfordre folk til at invitere venner og bekendte og find ud af hvordan det kan annonceres og blive synliggjort lokalt.  Find materialer og pjecer her.

Fortæl om Alpha!

Når alt er planlagt og teamet er sammensat, er det tid til at reklamere for Alpha. Overvej, hvordan I kan opfordre folk til at invitere venner og bekendte og find ud af hvordan det kan annonceres og blive synliggjort lokalt.

Find materialer og pjecer her.

Sæt i gang!  Den bedste måde at lære er at gøre! Det kræver lidt arbejde at afholde Alpha, men det er det hele værd! Opret en konto og kom i gang.

Sæt i gang!

Den bedste måde at lære er at gøre! Det kræver lidt arbejde at afholde Alpha, men det er det hele værd! Opret en konto og kom i gang.

Create an account and get everything you need to run Alpha. All for free.

Register your Alpha