Hvordan køre Alpha?

First

Forstå Alpha

Hvorfor Alpha?

Alle skal have mulighed for at udforske den kristne tro, stille spørgsmål og dele deres synspunkter. 

Det er præcis hvad Alpha giver mulighed for - i et uformelt, venligt og åbent miljø. Ingen kan tvinge nogen til at tro på noget som helst. Igennem årene har vi fundet ud af hvis vi viser stor gæstfrihed og lader Alpha gæster være sig selv, vil liv blive forvandlet. 

Hvad er historien?

Mere en 24 mill. menesker har prøvet Alpha i 169 lande og det er blevet oversat til 112 forskellige sprog.

I 1990 blev Alpha udviklet som et kort kursus i Holy Trinity Brompton kirken i London. Nicky Gumbel overtog ansvaret for at køre Alpha og fandt ud af at mange mennesker udenfor kirken, ønskede at udforske den kristen tro. Nu kører Alpha i alle dele af den globale kirke, både i de fleste protestantiske kirkesamfund, i den katolske kirke og i den ortodokse kirke.

Alpha er...

Autentisk

Alpha præsenterer hvem Jesus virkelig er. Dem der kører Alpha er åbne og autentiske. Det gør at gæster kan være helt sig selv.

Relationel

Alpha er baseret på gode venskaber som bygges på nogle få uger, men ofte varer ved lang tid efter.

Afhængige

På Alpha er vi afhængige af Helligånden. Det er kun Gud der forandrer menneskers liv - vi kan kun introducere Ham.

Then check out

Hvad andre siger

"Alpha er det bedste jeg nogensinde har gjort. Det hjalp mig med svar på nogle store spørgsmål og til at finde en enkel tro som giver mig styrke i livet." Bear Grylls Eventyrer

"Alpha er det bedste jeg nogensinde har gjort. Det hjalp mig med svar på nogle store spørgsmål og til at finde en enkel tro som giver mig styrke i livet."

Bear Grylls

Eventyrer

"Efter min mening udfører Alpha en vigtig opgave, med at gøre folk interesseret i troen og ved at gøre troen relevant for det moderne menneske." Father Raniero Cantalamessa Pavens huspræst

"Efter min mening udfører Alpha en vigtig opgave, med at gøre folk interesseret i troen og ved at gøre troen relevant for det moderne menneske."

Father Raniero Cantalamessa

Pavens huspræst

Last

De 5 første trin

Træning Du kan se træningsvideoer online og finde svar på de mest almindelige spørgsmål om made, atmosfære, markedsføring og alle andre praktiske ting omkring Alpha. Lav en konto og registrer dit Alpha for at se videoer. Eller check Alpha Basics (engelsk) og læs mere om hvordan man bedst forbereder Alpha. Download Alpha Basics >  Register your Alpha >

Træning

Du kan se træningsvideoer online og finde svar på de mest almindelige spørgsmål om made, atmosfære, markedsføring og alle andre praktiske ting omkring Alpha. Lav en konto og registrer dit Alpha for at se videoer. Eller check Alpha Basics (engelsk) og læs mere om hvordan man bedst forbereder Alpha. Download Alpha Basics > 
Register your Alpha >

Planlægning og forberedelse Nogle få vigtige spørgsmål: Hvor vil jeg køre Alpha? Hvilke dage er bedst? Hvilket tidspunkt passer bedst for dem vi vil invitere? Hvad med maden, skla vi lave den selv eller få den udefra? Hvem gør hvad? Det er en god idé at lave en grundig planlægning sammen med teamet. 

Planlægning og forberedelse

Nogle få vigtige spørgsmål: Hvor vil jeg køre Alpha? Hvilke dage er bedst? Hvilket tidspunkt passer bedst for dem vi vil invitere? Hvad med maden, skla vi lave den selv eller få den udefra? Hvem gør hvad? Det er en god idé at lave en grundig planlægning sammen med teamet. 

Sammensæt og træn et team Noget af det vigtigste for at køre Alpha er at have et godt team. Uanset hvor størrelsen af dit Alpha, så sørg for at vælge de bedste folk til at teamet. Når teamet er samlet, så sørg for at de bliver trænet. 

Sammensæt og træn et team

Noget af det vigtigste for at køre Alpha er at have et godt team. Uanset hvor størrelsen af dit Alpha, så sørg for at vælge de bedste folk til at teamet. Når teamet er samlet, så sørg for at de bliver trænet. 

Gør det kendt! Når alt er planlagt og teamet er sammensat, er det tid til at at få gjort kendt at der kører Alpha. Overvej hvordan I kan opfordre folk til at invitere venner og bekendte og find ud af hvordan det kan annonceres og blive synliggjort lokalt.  Learn more about our Alpha Invitation 2016 >

Gør det kendt!

Når alt er planlagt og teamet er sammensat, er det tid til at at få gjort kendt at der kører Alpha. Overvej hvordan I kan opfordre folk til at invitere venner og bekendte og find ud af hvordan det kan annonceres og blive synliggjort lokalt. 

Learn more about our Alpha Invitation 2016 >

Sæt i gang! Den bedste måde at lære, er ved at gøre! Det kræver noget arbejde at køre Alpha, men det er det hele værd! Lav en konto og kom i gang. 

Sæt i gang!

Den bedste måde at lære, er ved at gøre! Det kræver noget arbejde at køre Alpha, men det er det hele værd! Lav en konto og kom i gang. 

Create an account and get everything you need to run Alpha. All for free.

Register your Alpha