KAMPAGNE:

KAMPAGNE:

Inviter hele Danmark

Vi ønsker at invitere hele Danmark på Alpha.
Og du kan være med.

I september 2016 inviterer vi hele Danmark på Alpha. Det sker gennem en storstilet reklamekampagne, som vi garanterer for kommer til at blive bemærket. 

I Alpha ønsker vi at involvere 300+ kirker i en stor dansk kampagne, hvor målet er, at tusinder af danskere får mulighed for at udforske livets store spørgsmål på et Alpha-forløb. 

DU KAN VÆRE MED
Det eneste du skal gøre for at blive en del af denne kampagne er at tilmelde din kirke eller fællesskab herunder. Så hjælper vi jer med at lære at holde Alpha, vi sender jer et gratis professionelt reklamemateriale og gør alt hvad vi kan får at hjælpe jer med at invitere jeres lokalområde med på Alpha. 

Tilmeld dig kampagnen

Tilmeld dig ved at skrive din emailadresser herunder. Så modtager du i den kommende tid alt information og materiale, du skal bruge for at blive en del af kampagnen.

Want to find an Alpha near you

Try Alpha

Find out more about Alpha

Learn more

Related

Få den nye Pocket Bibel 'Mød Gud' tilsendt gratis!

Få den nye Pocket Bibel 'Mød Gud' tilsendt gratis!

Kan man møde Gud?

I tusindvis af år har mennesker haft oplevelser, som de kun kan beskrive på én måde: de har oplevet et møde med Gud.

I MØD GUD finder du eksempler på 10 nye og hundredevis af gamle møder med Gud. Ofte har folk mødt Gud, når det har været mest ønsket. Nogle gange er det sket, når det har været mindst ventet. Andre gange er det sket for folk, der slet ikke troede, at den slags var muligt.

MØD GUD er verdens vigtigste bog med et usædvanligt langt forord. Verdens vigtigste bog er den del af Biblen, der fortæller historien om Jesus. I det usædvanligt lange forord møder du mennesker som dig og mig, der har mødt Gud.

Hvem er den for?

MØD GUD er skrevet til folk, der er nysgerrige på at tale om tro. Den er mest skrevet til unge, men den rammer bredt. Første del af bogen er 10 menneskers historier om møder med Gud og hvad det betyder for dem.

Det nye testamente på en måde du ikke har prøvet før …

Anden del er ny testamente på hverdagsdansk. Den er skrevet som en helt almindelig bog uden versopdelinger der kan være forstyrrende. Det betyder, at du læser teksterne på en ny måde.

Værktøjer

I den sidste del af bogen får du gode idéer til hvordan du kan

… lave bibelstudiegruppe som de kendte i Hollywood.

… gå i kirke som Dronning Margrethe

… gå på Alphakursus som 29 mio. andre

+ en bunke andre gode sager.

Read >
Min største oplevelse

Min største oplevelse

Alpha er det bedste jeg nogensinde har gjort. Det hjalp mig med svar på nogle store spørgsmål og til at finde en enkel tro som giver mig styrke i livet.

Watch >