Ny Leder Af Alpha Danmark

Ny Leder Af Alpha Danmark

Claus Mester

Der er så meget positiv energi omkring Alpha kurser

Det bliver den 46-årige præst Claus Mester, som afløser Levi Dørken på posten som landsleder i Alpha Danmark.

Claus fortæller, at han besluttede sig for at søge stillingen efter at have læst opslaget, hvor bl.a. spørgsmålene: ”Brænder du for at mennesker må møde Jesus? Tænder du på at løfte Alpha til det næste niveau? Og betragter du dig selv som brobygger?” ramte ham og udfordrede ham til at træde ind i en ny tjeneste, som hjælper og udruster hele kirken i Danmark i mission.

Alpha kurserne er velkendt og anvendes i hele verden som et godt introduktionskursus til den kristne tro. Over 27 millioner mennesker har deltaget på Alpha kursus, som har været afholdt 169 lande og på 112 forskellige sprog. Det er således et velkendt koncept som bruges på tværs af kirkeretninger og det passer den nye landsleder godt. ”Det er en ære at få muligheden for at betjene hele vores land med et så godt og gennemprøvet koncept og jeg glæder mig til at arbejde med de mange forskellige kirker – både dem som har afholdt Alpha-kurser gennem mange år og dem som gerne vil i gang med de første kurser” siger Claus Mester. ”Der er så meget positiv energi omkring Alpha kurser og indtil nu har jeg kun mødt positive arrangører og kursister, som har lyst til at endnu flere nysgerrige og interesserede får en god introduktion til den kristne tro.

Claus Mester har en alsidig baggrund både i kirke- og forretningsliv. Han starter i tjenesten d. 1. marts på kontoret i Århus, hvor han vil være nogle dage om ugen samtidig med at han afvikler præstetjenesten i City Kirken København hen over sommeren. De første måneder vil byde på planlægning af storstilet kampagne i September 2016, hvor drømmen er at op mod 300 kirker slår dørene op for Alpha kurset. En kampagne som vil give et veltiltrængt skub til at kristne over hele landet får inviteret venner og bekendte med på kursus. Frem mod kampagnen er der naturligvis brug for kirker der griber anledningen til at være med. Og der er brug for frivillige der vil hjælp både på kontoret i Århus, men også med de mange kurser rundt omkring i landet.

Want to find an Alpha near you

Try Alpha

Find out more about Alpha

Learn more

Related